Privacyverklaring

Deze privacyverklaring is opgesteld, om inzichtelijk te maken op welke privacy de bezoekers van beinfluenced.nl kunnen rekenen. Jouw privacy is belangrijk! Ik (Maureen Kerkdijk) wil transparant zijn en leg je uit welke stappen ik heb ondernomen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. In deze privacyverklaring wordt toegelicht welke informatie beinfluenced.nl ontvangt, waarvoor deze informatie wordt ingezet en hoe jouw gegevens worden beschermd.


Deze website is onderdeel van mijn onderneming Beinfluenced (Kvk-nummer:).  Persoonlijke gegevens van mijn  bezoekers, klanten en opdrachtgevers worden zorgvuldig behandeld en beschermd. Deze privacy en cookie verklaring is van toepassing op alle producten, diensten en activiteiten op beinfluenced.nl


Privacyverklaring

Als eigenaresse van Beinfluenced ben ik verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Via info@beinfluenced.nl kan er contact met mij worden opgenomen indien er vragen zijn over deze privacyverklaring. Deze privacyverklaring kan ten alle tijden worden gewijzigd, daarom is het raadzaam deze verklaring regelmatig te raadplegen indien nodig. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 1 september 2020.


Verwerking van persoonsgegevens

De persoonsgegevens die worden verzameld, worden door de bezoeker verstrekt. Jij verstrekt mij gegevens wanneer je een reactie plaatst onder een artikel of contact opneemt via social media of de website. De gegevens die door deze activiteiten worden verkregen, zijn o.a. naam, e-mailadres en het IP-adres. De website verzamelt deze gegevens met het doel om interactie te creëren, waardoor anderen en jijzelf vooruitgeholpen kunnen worden met inspirerende en informatieve content die aansluit op de wensen van de doelgroep. Deze persoonsgegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaart. Google bewaart deze persoonsgegevens maximaal 26 maanden, via social media is deze periode maximaal 2 jaar.

Doel van verwerken persoonsgegevens

De persoonsgegevens die worden verzameld, hebben als doel om de website te optimaliseren. Denk hierbij aan het gebruikersgemak. Aan de hand van deze informatie kunnen er verbeteringen worden doorgevoerd. Er worden ook persoonsgegevens verzameld die noodzakelijk zijn voor de totstandkoming van een overeenkomst. Hierdoor kunnen jouw gekozen, producten, diensten of informatie aan jouw worden geleverd. Wanneer je een betaalde dienst of product hebt afgenomen, worden persoonsgegevens verzameld om een offerte te kunnen verzenden en de betaling te kunnen factureren.


De persoonsgegevens die worden verzameld, worden voornamelijk ingezet om de website en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden, te beveiligen en te optimaliseren. Deze gegevens worden verzameld door Google. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Als eigenaar van beinfluenced.nl geef ik Google geen toestemming om via mijn website informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Dit geldt ook voor affiliatie programma’s waarbij beinfluenced.nl is aangesloten.

Gebruik van cookies

Beinfluenced.nl maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van jouw computer, tablet of mobiele telefoon worden opgeslagen. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het bezoek aan de website te monitoren.


Gebruik van sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kan ik zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Ik kan daardoor mijn website/ diensten zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van mijn bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.


Gebruik van tracking cookies

Ik plaats cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat ik op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden. Bij het eerste bezoek aan beinfluenced.nl ben je daarover geïnformeerd en is er om toestemming gevraagd. Wanneer jij je wilt afmelden, kun je in de instellingen van je internetbrowser kiezen dat deze geen cookies meer opslaat van beinfluenced.nl. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Raadpleeg voor meer informatie de help-functie van jouw internetbrowser.


Tracking cookies van Google Analytics

Op de website worden cookies geplaatst door derden. Dit zijn o.a. tracking cookies van Google Analytics. Daarmee worden gegevens zoals IP adres, ISP en de browser die je gebruikt opgeslagen. Deze gegevens worden gebruikt om meer inzicht te krijgen in mijn websitebezoekers, zodat ik gericht content voor mijn doelgroep kan maken.


Sommige opdrachtgevers vragen naar algemene statistieken die betrekking hebben op mijn website. Dit zijn gegevens zoals het aantal unieke bezoekers per maand en paginaweergaven in een bepaalde periode. Deze informatie wordt alleen met opdrachtgevers gedeeld, wanneer dit noodzakelijk is om de samenwerking voorspoedig te laten verlopen.


Er worden daarnaast cookies geplaatst door Google, als onderdeel van Google Analytics. Op deze manier kan ik rapportages krijgen en de kwaliteit van mijn website meten. Ik maak gebruik van Google Analytics op de wijze die door de Autoriteit Persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet, waardoor ik geen voorafgaande toestemming van je nodig heb voor gebruik van Google Analytics.


Bescherming

Beinfluenced vindt het belangrijk dat jouw persoonsgegevens op een zorgvuldige en vertrouwelijke manier worden beschermd. Om misbruik, verlies of onbevoegd toegang van jouw gegevens tegen te gaan, zijn er passende maatregelen genomen. Beinfluenced.nl is voorzien van een slotje en SSL-certificaat. Dit is een beveiligde verbinding. In de adressenbalk zie je een https-link als de verbinding veilig is en je gegevens op een veilig manier worden beveiligd.


Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van teksten en/of links met deze website zijn verbonden. Beinfluenced is niet aansprakelijk met betrekking tot de wijze waarop deze persoonsgegevens op websites van derden worden verzameld en beschermd. Neem een kijkje in het privacybeleid op de websites van derden om te zien op welke manier zij met jouw gegevens omgaan.


Ik heb hier geen inzicht in. Beinfluenced.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid en activiteiten van derden. Door het bezoeken van beinfluenced.nl ga je akkoord met het feit dat Beinfluenced hiervoor niet verantwoordelijk of aansprakelijk is voor enige schade of verlies van gegevens veroorzaakt door derden.


Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering

Ben je het niet eens met de gegevens die wij van jou hebben en wil je dit ongedaan maken? Je kunt dan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering indienen. Je kunt een verzoek tot intrekking van je toestemming sturen of bezwaar maken op de verwerking van je persoonsgegevens. Je kunt hiervoor simpelweg een mailtje sturen naar info@beinfluenced.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk op jouw verzoek gereageerd.


Beinfluenced.nl is met de grootste zorg samengesteld. Ondanks dat kan het voorkomen dat gepubliceerde artikelen onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van beinfluenced.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Beinfluenced.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolgd door het gebruik van de website, diensten of producten. Beinfluenced.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt. De inhoud zoals deze op dit moment staat, kan op elk gewenst moment en zonder vorm van aankondiging worden aangepast.